MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wyrobione ciasto przykryj ściereczką i odstaw do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 6

Wyrobione ciasto przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia, najlepiej w ciepłe miejsce, na ok. 1 godzinę. Ciasto powinno podwoić swoją objętość.

Zobacz również

Sielpia, czyli Świętokrzyska Ibiza w piątek. Spacery, kąpiel, zabawa [ZDJĘCIA]

NOWE
Sielpia, czyli Świętokrzyska Ibiza w piątek. Spacery, kąpiel, zabawa [ZDJĘCIA]

W Podzamczu Piekoszowskim zderzyły się dwa samochody [ZDJĘCIA]

W Podzamczu Piekoszowskim zderzyły się dwa samochody [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pleszewianka jest jedną z siedmiu kobiet w Wielkopolskiej Radzie Trzydziestu!

TYLKO U NAS
Pleszewianka jest jedną z siedmiu kobiet w Wielkopolskiej Radzie Trzydziestu!

Ten szybki placek z jagodami zrobisz w kwadrans. Smakuje wakacjami

HIT DNIA
Ten szybki placek z jagodami zrobisz w kwadrans. Smakuje wakacjami

Jest ostrzeżenie pierwszego stopnia dla całej Wielkopolski. Może być groźnie!

Jest ostrzeżenie pierwszego stopnia dla całej Wielkopolski. Może być groźnie!