MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Tragiczny wypadek! Kierujący oplem zjechał z jezdni i uderzył w drzewo

Tragiczny wypadek! Kierujący oplem zjechał z jezdni i uderzył w drzewo

Klaudia Gertchen dołączyła do AZS AJP. Jej atuty to rzut z dystansu i obrona

Klaudia Gertchen dołączyła do AZS AJP. Jej atuty to rzut z dystansu i obrona

Polecamy

Będziecie zaskoczeni, jakie zabawki zagrażają dzieciom! To nie tylko małe elementy

TYLKO U NAS
Będziecie zaskoczeni, jakie zabawki zagrażają dzieciom! To nie tylko małe elementy

Szaszłyki z boczku i schabu. Gratka dla wielbicieli mięsa

Szaszłyki z boczku i schabu. Gratka dla wielbicieli mięsa

Znaczące odkrycia w Kowalewku i wspomnienia mieszkańców

Znaczące odkrycia w Kowalewku i wspomnienia mieszkańców